adrianskollektiv.blogg.se

Bakom höga husen och planken, På parkeringen går alarmen Så kom om ni kan, kom om ni vill!

Publicerad 2015-05-17 19:28:02 i Allmänt,

Wild Tild the Starchild signar ut för the kväll
 
 
Hej! Tänkte öppna detta inlägg med en ursäkt åt alla de jag svikit under den senaste torkan på bloggen. Inspiration är en flyktig vän, vad mer kan jag säga? Efter stor press nu under de senaste veckorna och alkoholiserade löften åt mina medmänniskor så måste jag väl ta till skrivmaskineriet igen.
 
Så i fredags samlades vi hos Festav med full pott av kollektivet, till och med Adrian själv var där. Sen kom en blast from the past i form av Markus "MadMan" Bäckman" tillbaks från Åre. Wild Tild The Starchild var där och tog med sig Mad Tild The Sunchild. Till sist anlände även Pistol Pete, Sanna Stark och en Lill Lady. Efter en lagom full förfest av klättring, sång och oresonabelt hög ljudnivå så kom också Gustavs syter Matilda och hennes kompanjoner för att genomlida ett urdåligt framförande av Shoreline.
 
Sen så var vi fylld av skam och sköljde ner mot Marite. Tog Gustav ungefär 5 minuter att hamna i bråk med vakterna för han slängde skräp på backen. Inga knytnävar dock bara hårda ord som tur var. Sen dansa vi och rökte vi och drack vi och gick hem vi. MadMan och Antman gick hela vägen upp för GB-backen och tillbaka för att njuta av utsikten medan vi andra hitta en Gustaf Gasolin som var så göllig så vi tog hem han på efterfest. Där nånstans tog kvällen slut, och sagan med. Kul var det i alla fall, ses nästa gång!!!! xoxo Denkstormen
 

Om

Min profilbild

Denkstormen

Ung, kreativ och talangfylld hingst från Östersund med många gömda talanger. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela