adrianskollektiv.blogg.se

CAN YOU DANCE LIKE A HIPPOGRIFF, MA, MA, MA, MA, MA, MA, MA, MA, MA

Publicerad 2015-04-12 22:20:09 i Allmänt,

Som en prince
 
Halloj, nu hade vi en redig inflyttningsfest hos Festav-residenset. Och Fest med stort F blev det. Det hela var likt en tårta, vi började med en bra botten av Gurrka, Antis, Lummin, Apple och Degis. Efter man kokat dessa i sprit ett tag lägger man till lite Karldemumma. Täck det återigen i sprit. För att få i något sött tar man en Erricane (Queen av nödlösningar) och en Moa Moonshine, sen dränker man det i sprit. Lägg till ett par Tilscar i sprit och sprid sedan försiktigt över tårtan. Toppa av det hela med några söta bär som Pettgubbe, Stlinon eller Idbär. Täck i sprit.
 
Tårtan blev helt fantastisk. Erricane och Moa Moonshine tog med sig ett fint pepparkakshus som inflyttningpresent som var jetegott. Sen visade dom cirkustrix för mig och Adde i köket sedan fick Adrian själv pröva lite. Senare när vi sjunkit längre in i flaskan så brast Erika ut i 2 minuters skönsång som presentera hela 7 stycken Harry Potter-böcker inlindat i fenomenala rim. För att avsluta den här brakkvällen så gjorde vi det med en ceremoni för hjältar. Allsång av Piano Man och en spelning av Shoreline.
 
Sedan bildade vi tillsammans en karavan som i sakta men säker takt likt en flod flöt mot Oscars. När vi nått resans slut så var det högljutt trångt och lökigt så som det ska vara antar jag. Efter några resolut bustade moves, besviket rökta cigaretter och dåligt utförda konversationer så slukade jag en macka i sängen och föll ihop med sås runt munnen. Vi toppar det här nästa helg! Hejdåååå!

Om

Min profilbild

Denkstormen

Ung, kreativ och talangfylld hingst från Östersund med många gömda talanger. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela