adrianskollektiv.blogg.se

It's my life It's now or never!

Publicerad 2015-03-30 15:04:06 i Allmänt,

En QT-cheese
 
Hallihallå! Keppsgugge, SpännbandsAnton och jag var o fikade på tings här i veckan. Så Anton ba: aa men Gugge B vi ska typ kolla på en lägenhet sen, så ba OK. Sen så ba: Aa vafan vi fick lägenheten och nu ska vi flytta in på söndag typ. Så nu bor Gustav och Anton i en massiv 2,5a byggd för jättar mitt i stan. Så det är ju rätt sjukt och så. Så igår var vi där och firade detta stora steg i gruppens tillvaro med pizza och tv-spel. Nu kommer vi kunna genomföra så många drömmar och planer som vi samlat på oss genom tiden med varandra.
 
Jag har döpt lägenheten till "Festav" eftersom det har Fe från Ferm, stav från Gustav och Fest i namnet så det är hela paketet. Resten av veckan har varit förvånansvärt tråkig, jag har fikat med Gustav och Anton, ätit mig till döds och pluggat till högskoleprovet. Sen så blev jag ju så illa tvungen att göra provet också så jag kunde inte gå ut på fredagen utan satt inne som en och annan uggla. Sen så spenderade jag hela dagen instängd i ett klassrum fylld av ångest, misär och en känsla av att man är lite dum i huvudet ändå.
 
Efter en sådan pangdag var man ju helt utmattad och spenderade också lördagkvällen instängd och ruvandes på fönsterkarmen min. Ikväll ska jag tillbaka till Festav och festa loss. En vanlig svenne skulle ju aldrig löka på en måndag för dom måste ju upp och jobba va, men med vilda sköningar som oss så slutar festen aldrig. Byebyes qtpies!

Om

Min profilbild

Denkstormen

Ung, kreativ och talangfylld hingst från Östersund med många gömda talanger. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela