adrianskollektiv.blogg.se

We had joy we had fun we had seasons in the sun

Publicerad 2014-07-26 20:38:00 i Allmänt,

Tjoflöjt och piano! Igår öppnade stråket sina portar och vi kände att vi förtjänade en utekväll. Så Tompong, Antonarktis, Black Adder, Gustler och jag begav oss för att svulla majs, pulled pork, strips och främst lökringar. Vädret var väldigt snällt mot oss och efteråt så begav vi oss hem till Black Adder för att möta upp med Markrillen, Anden, och Danger Dave. Där drack, dansade och diggade vi ett tag tills vi drog ner till Marité. Sen uppstod ett par smärre problem där nere, Anton var för full för marité och hängde på stråket istället med Andreas. Adrian glömde sitt leg och orkade inte cykla fram och tillbaks så han stack hem bara. Gustav och Markus var för snål för att gå in på Marité. Så tillslut blev det bara jag, Tomas och David där.
 
Jag tappade bort dom ganska fort och hälsade på min mammas kusin Urban (känd för att ha gjort rösten till Boxer Robert, swaaaaag), han hade också tappat bort sitt sällskap så vi slog oss samman och träffade senare Bergis och Wiken. Efteråt så hade jag ganska mycket för mig, träffade några killar utanför Marité och tillsammans sjöng vi Starman av David Bowie, senare gick jag till donken och var tvungen att bryta upp ett slagsmål mellan två tjejer som höll på riva håret av varandra. Så en bra kväll allt som allt och förhoppningsvis kommer stråket och Yran bli minst lika roligt. Cya!
 
Av nån anledning börjar det bli lite av en trend att lämna mitt hem utan kläder så jag tänkte också upplysa en orolig själ om att hans kalsonger finns här. Hittade idag ett par väldigt små vita kalsonger som jag aldrig sett förr, så om nån saknar dom så är det bara att svänga förbi. 

Om

Min profilbild

Denkstormen

Ung, kreativ och talangfylld hingst från Östersund med många gömda talanger. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela