adrianskollektiv.blogg.se

We're in different places now, I turn every corner trying to find you

Publicerad 2015-03-22 22:02:00 i Allmänt,

 Nu har Idalicious lämnat oss igen och tillvaron är ungefär lika spännande som donken på en fredagkväll (En lång olidlig väntan på nånting helt okej men smått patetiskt). Tillbaka i vardagen helt enkelt. En jävla pangvecka blev det ändå måste man säga, den ena dagen mer exalterande än den andra och den andra mer exalterande än den ena. Efter en hel dags väntan så träffa jag Holiday och Fjanton nere på Österns Palats och svullade tills vi blev gravida med delikata barn av asiatiskt influerad mat. Så skrattade vi och mådde bra tills barnen tog sin hämnd och magen kändes som en het kula av glödhet kol.
 
För att bota det onda så tog vi öl och domnade sakta bort i dimman. Där hittades vi av Adluver, Gusliver och Ludiver. Så satt vi på Östersunds hippaste tuffaste inneställe NOI och drack öl o whisky tills kvällen tog slut. För att visa vår respekt till en hjälte så som Ida på ett värdigt sett bestämde vi oss för att dra med henne ut på Oscars för att festa loss. Så gängeh, Ida the Groove Ridah och Wild Tild The Starchild (bild 1) välkomnades av Bellatrix till the BoomBox. Där skakade vi rumpa och var snälla nog att höja volymen så grannarna hörde vad vi sa också.
 
Sen kapade vi en buss in mot stan, fast fick lämna Bellatrix för hon är för kort för att ta sig förbi vakterna. En kort promenad, några fulla rop och ett vackert fall senare var vi inne och tog oss en jävel tequila. Efter det så brakade kvällen iväg lite för mig och det är en dimmig dröm av vänner, öl och norrbaggar. Några av dom finare minnena från kvällen är Ida som häller vatten över mig, min dance off med PowerKår och att få träffa FestJesus och RickRock.
 
På lördagen skulle vi säga farväl till Ida och bestämde oss för att samla oss hos Tilda och kolla på Populärmusik från Vittula och sedan följa upp med den helt fantastiska Spy Kids 3D. Det var en fridfull och smått bakis tillställning som senare fick en suprajsvisit av FestJesus och RickRock för att göra det hela ännu bättre. Sen sa vi våra farväl och började sakna Ida igen. Som tur var så träffades vi igen nere o fika på stan och mysigheten var på topp, Vi åt mackor och drack kaffe och skrattade. Sen så sa vi farväl IGEN och nu sitter man ba o saknar henne igen. Tack o Adjö, Vatten o Brö!
 
Och jag ber om ursäkt för den låga kvaliten på bilderna, utom den sista då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Denkstormen

Ung, kreativ och talangfylld hingst från Östersund med många gömda talanger. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela